Adresa

Osječka 184 a, 31431 Čepin

AUTO SERVIS I VULKANIZACIJA

AUTO SERVIS I VULKANIZACIJA

Profesionalna usluga prilagođena vašim potrebama

Naš auto servis i vulkanizacija pružaju sveobuhvatne usluge održavanja i popravka vozila uz istaknutu pažnju na kvalitetu i sigurnost. Sa stručnim timom i opremom najnovije tehnologije, osiguravamo da vaše vozilo dobije vrhunsku brigu koja mu je potrebna za siguran i pouzdan rad. Bez obzira trebate li redovito održavanje, popravak ili zamjenu guma, naš tim će se pobrinuti za sve vaše potrebe s pažnjom i stručnošću.

AUTO SERVIS I VULKANIZACIJA

Prednosti korištenja naših usluga

Od brze i efikasne zamjene guma do kompleksnih popravaka i dijagnostike, naše usluge auto servisa i vulkanizacije osiguravaju da vaše vozilo ostane u vrhunskom stanju. S naglaskom na pružanju vrhunske usluge i pouzdanosti, svaki posjet našem auto servisu donosi vam mir uma i povjerenje u performanse vašeg vozila. Uz transparentne cijene, brze usluge i stručni tim, postajemo vaš pouzdani partner za održavanje vašeg vozila.

SERVIS ELEKTRIČNIH ALATA I AKU ALATA

Vaš partner u održavanju električnih i aku alata

Naš servis električnih i aku alata nudi pouzdane usluge održavanja i popravka, prilagođene vašim potrebama. S iskusnim osobljem i bogatim iskustvom, jamčimo kvalitetnu dijagnostiku i brze intervencije kako bismo osigurali da vaši alati uvijek budu u optimalnom stanju. Bez obzira na vrstu popravka ili održavanja, naš tim je posvećen osiguravanju dugotrajne funkcionalnosti vaših alata, pružajući vam mir uma i pouzdanost u radu.

Tvrtka LATEMA d.o.o. uspješno provodi projekt pod nazivom „Jačanje konkurentnosti i spremnosti za digitalnu i zelenu tranziciju poduzeća Latema d.o.o.“, referentnog broja KK.11.1.1.01.0657.

Cilj projekta je osnažiti poduzeće povećanjem kapaciteta proizvodnje uz korištenje novih i efikasnijih tehnologija, unaprjeđenjem postojećih procesa u svrhu pružanja što kvalitetnije usluge distribucije vode i aparata, te drugih proizvoda i usluga iz proizvodnog asortimana, te sukladno tome i osvajanjem novih tržišta.

Više informacija o projektu:

Ukupna vrijednost projekta –  1.171.875,14 €

Ukupna vrijednost prihvatljivih troškova – 879.966,09 €

Bespovratna sredstva – 410.952,15 €

Privatni doprinos – 469.013,94 €

Projekt je započeo 01.09.2021. te je kraj provedbe predviđen za 27 mjeseci, odnosno 01.12.2023.

Ciljevi i rezultati projektnog prijedloga:

Latema d.o.o. će ovim projektom povećati konkurentnost kroz ulaganja u suvremenu tehnologiju i nova tehnološka rješenja s ciljem jačanja prodajnih i tržišnih rezultata na domaćem i međunarodnom tržištu uz paralelno jačanje kapaciteta poduzeća za zelenu i digitalnu tranziciju prema jačem i otpornijem društvu uz veću energetsku učinkovitost.

 

Ovim projektom Poduzetnik će:

  • Povećati prihod od prodaje
  • Povećati prihod od izvoza
  • Povećati broj zaposlenih

 

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Kontakt osoba za više informacija: Tihomir Prka, + 385 91 181 1128

e-mail: latema.doo@gmail.com                                  

Više informacija možete pronaći na www.strukturnifondovi.hr