Adresa

Osječka 184 a, 31431 Čepin

O NAMA

O NAMA

Latema je Vaš pouzdan izbor za sve vrste alata

Od aku alata do električnih alata, naša trgovina nudi sve što vam je potrebno za profesionalne i kućne radove. S višegodišnjim iskustvom i posvećenošću kvaliteti, Latema je pouzdan partner u svakom projektu. Ovdje možete pronaći širok spektar akumulatorskih alata, uključujući brusilice, bušilice, pile, rezače i stezače-odvijače, kao i različite vrste električnih alata poput bušača, bušilica, rezača i udarnih čekića. Također nudimo i punjače i baterije, setove alata te ostale komplete koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira jeste li profesionalac ili entuzijastični hobist, Latema je vaš pouzdan partner u ostvarivanju svakog projekta.

TKO SMO MI?

Mi smo vaša destinacija za vrhunske alate i opremu

Posjetite nas u našoj trgovini smještenoj u Čepinu, na adresi Osječka 184a, i otkrijte iz prve ruke našu bogatu ponudu alata i vrhunsku uslugu servisa. Dođite i uvjerite se u širok spektar kvalitetnih proizvoda koje nudimo, te pristupnost i stručnost našeg tima koji je uvijek tu da vam pomogne pronaći najbolje rješenje za vaše potrebe.

Akumulatorski alati
0%
Električni alati
0%
Servis
0%
Brendovi:

Tvrtka LATEMA d.o.o. uspješno provodi projekt pod nazivom „Jačanje konkurentnosti i spremnosti za digitalnu i zelenu tranziciju poduzeća Latema d.o.o.“, referentnog broja KK.11.1.1.01.0657.

Cilj projekta je osnažiti poduzeće povećanjem kapaciteta proizvodnje uz korištenje novih i efikasnijih tehnologija, unaprjeđenjem postojećih procesa u svrhu pružanja što kvalitetnije usluge distribucije vode i aparata, te drugih proizvoda i usluga iz proizvodnog asortimana, te sukladno tome i osvajanjem novih tržišta.

Više informacija o projektu:

Ukupna vrijednost projekta –  1.171.875,14 €

Ukupna vrijednost prihvatljivih troškova – 879.966,09 €

Bespovratna sredstva – 410.952,15 €

Privatni doprinos – 469.013,94 €

Projekt je započeo 01.09.2021. te je kraj provedbe predviđen za 27 mjeseci, odnosno 01.12.2023.

Ciljevi i rezultati projektnog prijedloga:

Latema d.o.o. će ovim projektom povećati konkurentnost kroz ulaganja u suvremenu tehnologiju i nova tehnološka rješenja s ciljem jačanja prodajnih i tržišnih rezultata na domaćem i međunarodnom tržištu uz paralelno jačanje kapaciteta poduzeća za zelenu i digitalnu tranziciju prema jačem i otpornijem društvu uz veću energetsku učinkovitost.

 

Ovim projektom Poduzetnik će:

  • Povećati prihod od prodaje
  • Povećati prihod od izvoza
  • Povećati broj zaposlenih

 

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Kontakt osoba za više informacija: Tihomir Prka, + 385 91 181 1128

e-mail: latema.doo@gmail.com                                  

Više informacija možete pronaći na www.strukturnifondovi.hr