-9%
, , ,

KNIPEX Cobra 300mm kliješta vodoinstalaterska univerzalna


Usporedi

Cobra® QuickSet objedinjuje sva dokazana svojstva od KNIPEX Cobra® s dodatnom funkcijom pomicanja koja u vrlo uskim i nepristupačnim radnim područjima olakšava rad. Namještanje izravno na radni komad može uslijediti jednostavnim primicanjem krakova kliješta. Kod prvog opterećenja svornjak zgloba uglavi se. Potom je širina zahvaćanja kliješta fiksirana i može se još samo mijenjati ponovnim pritiskanjem gumba. Za ponovno aktiviranje funkcije pomicanja svornjak zgloba se pritiskom na gumb istisne i kliješta su ponovno posve otvorena.

256,25 Kn 281,75 Kn

Knipex vodoinstalaterska kliješta Cobra omogućuju otvaranje na pritisak tipke neovisno od materijala. Nude fino podešavanje za optimalno prilagođenje raznim veličinama materijala i za udobnu širinu ručki. Prihvatne površine čeljusti sa specijalno otvrdnutim zubima, tvrdoća zuba oko 61 HRC. Izrađene od krom-vanadij električnog čelika, kovanog i kaljenog u ulju.

-Samo-zabravljenje na cijevima i maticama: nema proklizavanja na materijalu i potrebna mala sila na ručkama.
-Velika otpornost na habanje i odličan prihvat materijala.
-Kutijasti dizajn zgloba: velika čvrstoća i stabilnost zbog duplog vođenja.
-Pouzdano hvatanje svornjaka zgloba: nema slučajnog pomicanja bez obzira na silu, a štitnik sprječava prignječenje prstiju.

Temelji se na 0 ocjena

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Dajte prvu ocjenu za “KNIPEX Cobra 300mm kliješta vodoinstalaterska univerzalna”

Ovaj proizvod još nema ocjenu.