Adresa

Osječka 184 a, 31431 Čepin

PROIZVODNJA HIDRAULIČNIH CIJEVI

hidraulične cijevi

Izrada kvalitetnih hidrauličnih cijevi

Proizvodnja hidrauličnih cijevi predstavlja spoj vrhunske kvalitete materijala i precizne izrade, osiguravajući optimalne performanse i dugotrajnost za vaše hidraulične sustave. Uz pažljivo odabrane materijale i stručnu izradu, svaka cijev koja napušta našu radionicu odgovara najvišim standardima sigurnosti i pouzdanosti. Naše hidraulične cijevi su prilagodljive različitim veličinama, materijalima i specifikacijama, čime osiguravamo da svaki projekt ima rješenje koje odgovara njegovim jedinstvenim zahtjevima.

hidraulične cijevi

Prednosti korištenja hidrauličnih cijevi

Od minimalnih troškova održavanja do izvrsnih performansi u različitim uvjetima rada, naše hidraulične cijevi nude niz prednosti koje će poboljšati vaš hidraulični sustav. Jamstvo kvalitete i podrška našeg stručnog tima osiguravaju da svaki korisnik dobije optimalno rješenje za svoje potrebe. Uz fleksibilne opcije prilagodbe i konzistentnu kvalitetu, naše hidraulične cijevi postaju ključna komponenta u vašoj industrijskoj ili komercijalnoj operaciji.

AUTO SERVIS I VULKANIZACIJA

Vaš pouzdan partner za auto servis i vulkanizaciju

Naš auto servis i vulkanizacija nude sveobuhvatne usluge održavanja i popravka vozila s naglaskom na kvaliteti i sigurnosti. S našim stručnim timom i vrhunskom opremom, osiguravamo da vaše vozilo dobije vrhunsku brigu koja mu je potrebna za siguran i pouzdan rad. Bez obzira na potrebu za redovitim održavanjem, popravcima ili zamjenom guma, naš tim će se pobrinuti za sve vaše potrebe s pažnjom i stručnošću.

Tvrtka LATEMA d.o.o. uspješno provodi projekt pod nazivom „Jačanje konkurentnosti i spremnosti za digitalnu i zelenu tranziciju poduzeća Latema d.o.o.“, referentnog broja KK.11.1.1.01.0657.

Cilj projekta je osnažiti poduzeće povećanjem kapaciteta proizvodnje uz korištenje novih i efikasnijih tehnologija, unaprjeđenjem postojećih procesa u svrhu pružanja što kvalitetnije usluge distribucije vode i aparata, te drugih proizvoda i usluga iz proizvodnog asortimana, te sukladno tome i osvajanjem novih tržišta.

Više informacija o projektu:

Ukupna vrijednost projekta –  1.171.875,14 €

Ukupna vrijednost prihvatljivih troškova – 879.966,09 €

Bespovratna sredstva – 410.952,15 €

Privatni doprinos – 469.013,94 €

Projekt je započeo 01.09.2021. te je kraj provedbe predviđen za 27 mjeseci, odnosno 01.12.2023.

Ciljevi i rezultati projektnog prijedloga:

Latema d.o.o. će ovim projektom povećati konkurentnost kroz ulaganja u suvremenu tehnologiju i nova tehnološka rješenja s ciljem jačanja prodajnih i tržišnih rezultata na domaćem i međunarodnom tržištu uz paralelno jačanje kapaciteta poduzeća za zelenu i digitalnu tranziciju prema jačem i otpornijem društvu uz veću energetsku učinkovitost.

 

Ovim projektom Poduzetnik će:

  • Povećati prihod od prodaje
  • Povećati prihod od izvoza
  • Povećati broj zaposlenih

 

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Kontakt osoba za više informacija: Tihomir Prka, + 385 91 181 1128

e-mail: latema.doo@gmail.com                                  

Više informacija možete pronaći na www.strukturnifondovi.hr